RENALDO YMERI
(1999 - 2018)

Profile:
RENALDO YMERI

Birth:
Permet, Albania
April 19, 1999

Passing:
July 25, 2018

Interests:
Student i shkëlqyer i teknikave dentare në Akademinë IVODENT
Memorial
Renaldo mbaroi gjimnazin në Përmet dhe filloi studimet në tetor 2017 në Tiranë.
Renaldo ishte një student i shkëlqyer i teknikave dentare ne Akademinë IVODENT. Do na mungojë pafundësisht ky djalosh i mrekullueshëm me potencial fantastik njerëzor dhe profesional.
Mirutakofshim në qiell i dashur.

Guest Book Wall (What is this?)

Hover your mouse over the wall images to see each guest book entry.

Guest Book (5 entries)
Ngushëllimet e mia për familjen për humbjen e të dashurit tuaj. Maj kujtimet e këndshme të Renaldos sjellin ngushëllim gjatë kohës tuaj të pikëllimit dhe kujtimit, së bashku me premtimin e Perëndisë në Bibël te Gjoni 5:21, 28 dhe 29.

Jehovai është Perëndia i Ngushëllimit që mund dhe do të shërojë zemrën tuaj të thyer. Sepse Biri i Tij, Jezusi, tha: "Unë jam ringjallja dhe jeta; ai që ushtron besim tek unë, edhe pse vdes, do të ringjallet". (Gjoni 11:25)
Cassandra Henderson (Dërgimi i ngushëllimeve)
December 22nd, 2018
My heartfelt condolences are extended to the Ymeri family for the loss of your dear child. I hope the following promise from God will bring you comfort at this difficult time. (Isaiah 26:19)
Someone who cares
August 11th, 2018
Nje jete e nderprere akoma pa filluar duke lene pas vetem kujtime te mira.
Do te kete nje vend te vecante ne memorien e gjithkujt qe e ka njohur.

U prehsh ne paqe Reinaldo
Enton Mele (Koleg)
July 27th, 2018
Ngushellime familjes per kete humbje kaq te madhe.
Sokol
Sokol Abazi (Koleg)
July 27th, 2018
This is the memorial I set up for RENALDO YMERI. To sign the guest book, click on the "Sign Guest Book" button below.
Altin Mele
July 27th, 2018
Your Contact DetailsRemember to proofread. Once submitted, you will not be able to edit.

Select an icon to go along with your message.
Standard Icon - Default (Free)


Premium Icons - Optional ($5 each)

Adding a premium icon to the memorial helps make your comment standout. You can mark a birthday, leave a flower, or just show the family or friends of the person you are thinking of them. iLasting uses the revenue generated from these icons to continually update the site.


Candles

"I have a beautiful memory of you ... Rest in peace Renaldo"
Doti Giuseppe
July 27th, 2018
"Ngushellime te sinqerta!"
Linda Zejnullahu
July 27th, 2018
"Ngushellime te sinqerta.U prefte ne paqe?"
Linda Zejnullahu
July 27th, 2018
"Do te kujtoj gjithmone te buzeqeshur, ashtu siç ishe çdo dite!"
Sidorela Hysa
July 27th, 2018
"Per Renaldon"
Altin Mele
July 27th, 2018

RENALDO YMERI's Memorial is currently a Free Account and has reached the maximum usage for this feature.

By sponsoring RENALDO YMERI's site, the memorial will receive these additional features:

Photos -- Up to 100
Candles -- Unlimited
Stories -- Unlimited
Videos -- Included
Timeline -- Included

Sponsoring this memorial is a lasting gift and will be appreciated by family and friends of RENALDO YMERI. You can sponsor this memorial in your name, someone else's name or anonymously.

Share With Family & Friends


Email

to multiple people.

Get Updates

Add your email below to be notified when visitors post to this memorial.

Share this memorial with people by sending them this link:

http://www.ilasting.com/renaldoymeri.php